Who am I?


Kontakta mig:

Jag heter Veronica Holm, är 40 år och bor just nu i Sundbyberg. Älskar djur och natur. Har förutom mina yogautbildningar också gått en 3-årig utbildning i Landskapsvård på Göteborgs Universitet så kombinerar arbete i det gröna med yoga då jag anser det hänger ihop.
Har sedan 2009 utövat Yoga, främst Hatha & Yin och valde 2013 att påbörja min väg till Yogalärare. Mina inspiratörer och lärare är Yogiraj Mona Anand, Yogiraj Ulrica Norberg, Yogiraj Alan Finger, Yogiraj Sarah Platt Finger, ISHTA Senior Teacher Gina Menza,  Yogiraj Katrina Repka, ISHTA E-Ryt & Fysioterapeut Hillevi Borga, ISHTA Senior Teacher Michael BartelleLotta Norberg, Malin Berghagen, Blossom Tainton Lindquist, Cecilia Duberg, Rebecca Soule, ChungMei Lee, Cristina Tscherning, Carina Broman, Monica Johansson, Bibi Lundvall, Ginevra Bianchi & sist men inte minst Johanna Melin & Sofia Kreissl som alla hjälpt/hjälper mig på olika sätt på vägen.

Jättetack till Christina Rygh på Kraftkällan i Mariestad som trodde på mig och skickade mig på utbildning i Les Mills BodyBalance som startade min "karriär" som instruktör som så småningom ledde till att jag pluggade vidare till yogalärare

Tack även till Maria Hagman på MHyoga där jag startade min väg inom yogavärlden. Tack till fina Karin Rosell på Skalkariket som gjorde att jag fick lära känna Malin Berghagen och få njuta av den fina miljön där och känna mig så välkommen och dessutom sen visa mig vägen till Yosoys resa till Frankrike! Tack också till Maria Strömberg som genom sin Iyengaryoga och Mindfulness tog mig ytterligare ett steg vidare i min yogiska utveckling.

Stort tack även till alla mina utbildningskompisar, kollegor och yogisar! <3